Hoi TS/J23
Dit lijkt mij onmogelijk. Alles wordt gelezen/ gekeurd voor plaatsing. Je mag geen persoonsgegevens delen. Contactgegevens worden verwijderd. Topics die veranderen in een chatgesprek, tussen 2-3 personen, worden gesloten.
Ik snap de redenen hierachter. Maar een enkele keer, zou je willen dat die mogelijkheid er wel was.